Praktiska tillbehör till bilen

Biltillbehör är något som alltid har förmågan att förbättra en eller annan aspekt av bilägarskap. Och medan du säkert redan kan ha ett och annat redan, hoppas vi att något av de följande kan komma till användning för dig.

Takräcke

Ett takräcke är ett fantastiskt tillbehör att ha när det kommer till att frakta saker utan att behöva släp. Eller bara för mer utrymme i samband med en lämplig takbox. Och idag behöver du inte ens leta upp ett räcke som passar just till din bilmodell, då det finns universalmodeller som passar nästan alla bilar.

Kupévärmare

Om du ännu inte skaffat en kupévärmare är det verkligen dags. Innan du vet ordet av det är det vinter igen och du kommer ångra det varje gång du sätter dig i din iskalla bil. De kostar inte mycket och kommer vara något du garanterat får valuta för pengarna för.

Hjulbroddar

Håller vi oss kvar vid vintertider något kan vi även tipsa om hjulbroddar. Precis som broddar på skorna ger dig bättre grepp på hala underlag låter hjulbroddarna dig säkrare ta dig fram på vinterunderlagen. Var bara noga med att köpa en uppsättning som passar bredden på dina däck.