Något för din bil

Alla moderna bilar som idag finns att köpa i vår del av världen har uppvärmda säten åtminstone i fram. Så långt är allt gott och väl men om det drar om benen önskar du dig säkert en pläd, gärna av ull, att gömma benen i.

Ull är ett fantastiskt material, det värmer, andas och är slitstarkt. Att ha en bilpläd av ull i sin bil är lite vardagslyx. Vill du läsa om bilplädar klicka här.

Mer tillbehör

En vardagspryl som egentligen inte är ett biltillbehör är en surfplatta. Den blir allt vanligare i bilar, dels som skärm för en GPS och dels för baksätespassagerarna, i synnerhet om det är barn. Då behöver du däremot ett tillbehör och det är en hållare till surfplattan. Det finns olika modeller beroende på om du ska använda den fram eller bak.

Det finns massor av roliga prylar

Det råder ingen brist på marknaden för roliga saker till bilen. Vad sägs om en bilkudde för hunden eller en backspegel med mängder av elektroniska funktioner. En del av dessa saker är typiskt onödiga men roliga medan å andra sidan, andra kan vara till stor nytta. Utmärkande är att det är enklast att handla dessa saker på nätet.